Website GRATIS

Am creat o secțiune de Întrebări & Răspunsuri pentru dumneavoastră.


Ne dorim să oferim toate informațiile necesare ca să știți ce servicii web cumparați de la noi, ne dorim cât mai puține confuzii și din această cauză suntem transparenți cu clienții nostrii.

Începem cu prima întrebare:
Chiar vă oferiți să construiți un site gratuit?
Răspuns: Da, site-ul creat de noi este gratuit, tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un abonament de mentenanță lunară, de 12 luni!

1De ce un preț așa de mic pentru mentenanță, mai este inclus și un site gratis?
Echipa Website Gratis dorește să intre pe piața de startup-uri sau afaceri care au bugetul foarte limitat.
2Cine este echipa Website Gratis?
Suntem un sub-departament al Agenției de SEO - DIGITAL INBOUND, colaboratorii noștri pot să ofere serviciile premium la prețul ofertat în pagina noastră de tarife.
3Care este primul pas?
În funcție de viziunea dvs în mediul online, putem să vă recomandăm la început pachetul Standard (449 lei/lună), în care aveți inclus un site HTML/Wordpress și 3-4 pagini statice.

În cazul în care doriți mai mult, puteți să upgradați abonamentul dvs la Premium (649 lei/lună), putem crea în acest mod o secțiune de blog sau chiar să ne gândim și la refacerea site-ului actual din static în varianta dinamică prin CMS-ul WordPress.
4Pentru cine este pachetul Starter - Cost de 249 lei / lună?
Targhet afaceri: Traducători, Consultanți, Copywriteri, Freelanceri, Actori, Muzicieni, Nutriționist personal, Ghid Turistic, Instructor Muzical, DJ etc.

În primul rând, în campania noastră de promovare a serviciului, oferim acest pachet afacerilor care nu au deloc site și nu vor să-și investeacă timpul și energia pentru a crea sau a administra un site, discuția inițială o să ne permită să colectăm câteva informații, apoi le putem adăuga în site.

Mai departe ne ocupăm noi de site, de modificări și optimizările din site. Clientul doar primește lunar un raport cu modificările efectuate.
5Pentru cine este pachetul Standard - Cost de 449 lei / lună?
Targhet afaceri: Restaurante, Catering, Fotograf fără portofoliu, Produse Hand-Made, Diferiți Consultanți, Mentori Coaching, Antrenori Fitnesse etc.

Chiar dacă în pachetul Standard avem ofertat un site static, oferta include și creare de conținut, până la 500 de cuvinte și 1 pagină nouă, asta înseamnă că în 12 luni de contract, site-ul poate să ajungă să aibă de la 4 pagini la 15 pagini web statice simple (calculat la mărimea unui A4), sau 9 pagini mai stufoase (calculat la 2-3 marimi de A4).

Pagini informative, create special să atragă audiența interesată de serviciul sau relevanța cuvântului cheie pentru serviciul respectiv. Pachetul Standard e perfect pentru cei care vor să aibă o galerie de imagini dacă vorbim despre produse, sau un portofoliu daca discutam de servicii.
6Pentru cine este pachetul Premium - Cost de 649 lei / lună?
Targhet afaceri: Agenție De Turism, Fotograf cu portofoliu, Site de știri sau review-uri, Actori cu Blog, Muzicieni cu Blog, Subcontractori, Vânzare Ebooks etc.

Ultimul pachet oferă și cele mai multe avantaje, în primul rând site-ul o să fie construit pe un CMS, un sistem care permite administrarea site-ului dvs web prin user și parolă.

Platforma se poate conecta la o bază de date și de aici cu ajutorul Wordpress putem să customizam și să facem aproape orice dorim în materie de site web.

Putem crea site-uri complexe cu foarte multe pagini web, galerii foto, portofolii, formulare, pagini de contact, landing page-uri speciale etc.

Dacă doriți un site care vinde produse, se poate crea un catalog de produse unde se adaugă un anumit număr de produse cu posibilitatea de a va contacta cand dorește să-l achiziționeze, sau un restaurant care-și pune meniul, programul și alte informații legate de mâncare direct în site.
7Cum o să fie prima pagină a site-ului?
Homepage-ul trebuie să fie un rezumat al business-ului dvs, se începe cu cele mai importante detalii despre afacerea dvs, apoi tipul de servicii, testimoniale dacă va fi cazul, urmând ca la final să fie adăugat informațiile de contact.
8Cum o să fie pagina de servicii sau produse?
Pentru pagina de servicii sau produse, vom face o structură în care se poate adăuga un anumit număr de servicii sau produse, într-un mod minimal cu o poză și câteva detalii despre produs sau servicii.
9Cum o să fie pagina de contact?
Pagina de contact o să includă adresa dvs, dacă este necesar, datele dvs directe de contact și anume numărul de telefon și adresa de email.
10Pot să creez orice pagină doresc în site?
Pentru a putea crea o pagină custom în site o să fie nevoie să achiziționați pachete Standard sau Premium, pachetul Standard are inclusa 1 pagină nouă, in cele 2 ore de mentenanță se poate lucra exclusiv la pagina nouă, să fie structurată optim.

Pagina nouă poate să fie doar informativă cu elemente multimedia (imagini sau video youtube), orice funcționalitate sau opțiuni avansate ale site-ului se taxează extra cu 200 lei / ora de programare PHP.

Daca secțiunea a fost informativă pentru dvs, puteți alege abonamentul dorit!